top of page

ANMÄL DIG TILL VÅRT WEBBINARIUM LÄNGST NER PÅ SIDAN!

Employer Branding

Medarbetare på Modern Office
väktaremtpsyd.JPG

Vi ser era styrkor som arbetsgivare

Ett starkt arbetsgivarvarumärke hjälper er att långsiktigt locka den mest lämpliga personalen till ert företag. Med ett starkt employer brand gör ni er konkurrenskraftiga som arbetsgivare och bibehåller engagerade arbetstagare. Vi på Lissn rekry hjälper er att synliggöra er som arbetsgivare på ett ärligt och tilltalande sätt. Vi ser era styrkor, och vet vad kandidaterna efterfrågar.

 
En image, ett varumärke, är en bild av ett företag som byggs upp över tid genom den bild och den känsla ni förmedlar vidare. Att det ni visar upp utåt överensstämmer med verkligheten är viktigt för att bygga tillit. Alla arbetsgivare har utöver en kundrelaterad image också ett arbetsgivarvarumärke. Arbetsgivarvarumärket byggs upp under rekryteringar, via sociala medier, från mun till mun av anställda, via text och bild på er rekry sida och så vidare. Vi har tid att hjälpa er bygga ett stabilt och synligt arbetsgivarvarumärke genom våra tjänster. 

Så här kan vi hjälpa er!

01

Personalstrategi

Vi hjälper företag att ta fram en långsiktig personalstrategi. Strategin är en bra grund att utgå ifrån för ledning, hr och marknadsföring inför all planering som rör personalen och tillväxten i företaget.

03

Arbetsgivarmarknadsföring

Vi hjälper företag att bygga långsiktiga arbetsgivarvarumärken via sociala medier. Vi erbjuder månatliga social media paket för företag som kontinuerligt söker ny arbetskraft och vill bygga upp en stabil grund inför kommande rekryteringar.

02

Rekryteringssida

Vi kan hjälpa er med text, layout och foto till er nya rekry sida! Vår styrka är att se hur ni sticker ut ur mängden som arbetsgivare. Genom texter och bilder som förmedlar rätt känsla skapar vi intresse hos rätt målgrupp. 

04

Rekryteringskampanjer

Rekryteringskampanjer på Facebook, Instagram, Linkedin och TikTok. Vi skapar platsannonser som lockar rätt målgrupp. Med hjälp av riktad annonsering kan vi nå ut till nya geografiska områden. Vi skapar bilder och texter som förmedlar rätt känsla för jobbet.

e144268c-65cf-4e5f-9b1b-12a7f853d93c.jpg
Därför är vi rätt val för er

Vi har gjort ett medvetet beslut att alltid jobba från våra kunders egna sociala kanaler, för att ge kunden all synlighet. Oavsett om vi gör långsiktig employer branding på sociala medier, korta effektiva rekryteringskampanjer eller publicerar en attraktiv platsannons. Vi fokuserar alltid hundra procent på ert varumärke och ert employer brand. Det bästa sättet att rekrytera är genom att attrahera de rätta kandidaterna till just ert företag.

WEBBINAR OM PERSONALSTRATEGI

Spara tid och pengar med en välutarbetad personalstrategi! Den 26.5 mellan kl 8:15-9:00 bjuder vi in dig till ett avgiftsfritt webbinarium om personalstrategi. 


Vi svarar på följande frågor: Vad måste ingå i en bra personalstrategi? Vad är det som så många företag glömmer bort att inkludera? Hur går du tillväga för att ta fram en långsiktig strategi? Och varför är den så viktig för ert employer brand och för er tillväxt?

Drop in från kl 8:00, 8:15 går vi in på ämnet personalstrategi. Vi träffas via teams, du får en möteslänk dagen innan. Vill du att vi svarar på din fråga anonymt under föreläsningen? Skicka in den på förhand till oss i samband med anmälan. 

Anmäl dig genom att fylla i vårt kontaktformulär längst ner på sidan eller genom att klicka på knappen nedan! Hoppas vi ses! 

viktoriaforsberg.JPG
bottom of page