top of page
  • lissnsuomi

Nu även rekryteringstjänster från Lissn consulting


Allt började med en passion att hjälpa företag att marknadsföra sig som arbetsgivare och därmed tackla problemet med arbetskraftsbristen. Det visade sig att intresset för arbetsgivarbranding är stort, men att kunderna önskade även hjälp med den konkreta rekryteringen. Sagt och gjort – vi svarar på den förfrågan och nu har vi med vårt företag landat i rekrytering med en stänk av arbetsgivarbranding, allt i sociala medier.


Det ena utesluter inte det andra, utan vi har format våra paket så att vi erbjuder hjälp med rekrytering nationellt och internationellt och under samma process får kunden vår expertis inom arbetsgivarbranding.


Vi lämnar inget på hälft, utan fixar rubbet då det behövs.

Det betyder att vi sköter hela processen från början till slut om kunden så vill, från visuellt attraktiva arbetsplatsannonser och rekrysidor till t.ex. intervjuer, arbetskontrakt och diverse praktiska saker som hör till en anställningsprocess.


Vi tänker utanför de traditionella ramarna och satsar på att rekrytera i sociala medier.


Enligt de nyaste undersökningarna hittar 79% av finländarna intressanta jobb via sociala medier såsom Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube eller LinkedIn. Det är alltså där ni och vi ska synas och höras.

Vi berättar gärna mera, ta kontakt!Monika och Viktoria

14 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page