top of page
  • lissnsuomi

Vad är Lissn?

Uppdaterat: 15 nov. 2021
Lissn consulting Oy Ab är produkten av två innovativa, drivna och passionerade kvinnor - ena sakkunnig inom marknadsföring och den andre inom ledarskap.


Vi startade Lissn tack vare en gemensam passion för företagsamhet och viljan att hjälpa andra företagare samt intresset att hjälpa bygden med sin arbetskraftsbrist.

Vi hade erfarenhet sedan tidigare av att arbeta tillsammans och visste när det samarbetet tog slut att vi kan utföra stordåd om vi slår vår kunskap ihop. Traditionellt sett är marknadsföring och HR inte avdelningar som har ett rykte om sig att arbeta tätt ihop och det här beslöt vi att ändra på.


Genom att sammanslå våra kunskaper och erfarenheter kan vi bidra med något exceptionellt inom företagsvärlden: konsultation inom ledarskap och mjuka värden och arbetsgivarmarknadsföring från ett och samma ställe.

Konkurrensen på arbetsmarknaden polariseras; arbetstagarna är mera krävande än tidigare samtidigt som tävlingen om arbetstagarna växer. Företagen och arbetsgivarna behöver erbjuda en intressant och givande arbetsplats, locka de bästa arbetstagarna samtidigt som de ska värna om och behålla den redan befintliga personalen. Oftast finns det inte kunnande, tid eller resurser inom företaget till allt detta och det är där som Lissn hoppar in och hjälper till.


65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page