top of page

Jobba med oss - en av Finlands lokalaste Employer Branding pionjärer. 

952b550f-8851-46e6-b700-782eaa665e5c.jpg

Gör ett viktigt och meningsfullt jobb lokalt, för företag nära dig

Vår vision är att hjälpa små och medelstora företag på landsbygden och i små städer i hela Finland att växa genom ett starkt och synligt arbetsgivarvarumärke. Vi tror att det här fungerar allra bäst när drivna egenföretagare med lokalkännedom startar upp och driver projekt framåt från början till slut. När du bor på samma ort som företaget verkar i, har du den lokalkännedom som krävs för att förstå vad som lockar arbetskraft till just er hemort! Du får stärka din hemorts framtid och framgång, och företagen på din ort får hjälp att attrahera arbetskraft av någon som verkligen brinner för ortens framgång och har lokalkännedom.

Men oroa dig inte, du behöver inte kunna allt själv eller göra allt själv. Bakom dig har du ett erfaret team av yrkespersoner med spetskompetens inom ett flertal olika områden. Som en del av Lissn teamet får du kontinuerligt hjälp och stöd av teamet. Vi erbjuder dig skolning och utbildning, stöd i ditt arbete, marknadsföringsmaterial, färdigt säljmaterial och högkvalitativa, färdigt paketerade tjänster att sälja.

Vi erbjuder dig

Brinner du för människor, sociala medier och digital marknadsföring? Låter Employer Branding intressant? Vill du bli egenföretagare, men saknar tid och motivation för produktifiering? Vet du att du vill vara din egen, men saknar referenser och stöd för att komma igång? Kanske är du redan egenföretagare, men söker efter nästa steg? Vill du ha ett nätverk och ett större syfte?

 

Bli en del av Lissn teamet! Hos oss får du det bästa av båda världar, du får ett team och stöd i ditt jobb men du får också friheten av att vara egenföretagare. 

Utveckling & inskolning

Vi skolar in dig till arbetet så att du känner dig trygg och säker i din försäljning. Vi ser alltid till att hålla teamet up to date med de nyaste trenderna inom branschen och deltar årligen i mässor eller evenemang. 

Frihet & flexibilitet

Som egenföretagare planerar du din egna arbetstid och väljer själv var och när du jobbar. Du har själv möjlighet att påverka vilka företag du kontaktar och vilka tjänster du i huvudsak fokuserar på att sälja. 

Community & stöd

Vi har en stark sammanhållning, och delar med oss av tips, idéer och utvecklingsförslag i vår whatsappgrupp. Varje vecka träffas vi online för att planera veckan, stöda och inspirera varann och fortsätta jobba tillsammans mot samma mål.

Vill du bli en del av vårt team?

Hjälp oss att göra Finländska företag till attraktiva och konkurrenskraftiga arbetsplatser

Vi söker dig som är driven, kreativ, har god människokännedom, är självständig och passionerad. Du tycker att det är roligt att jobba digitalt med att skapa innehåll till sociala medier som stärker arbetsgivarimagen, att skriva texter som förmedlar rätt budskap och talar till rätt målgrupp och att lyfta upp företagskulturen genom text, bild och video. Du vill hjälpa företag att synliggöra, stärka och utveckla sina arbetsgivarvarumärken såväl internt som externt. Vi har kunder inom ett flertal olika branscher, därför är det en fördel om du är nyfiken och vill förstå kundens bransch. 

 

Att bygga nätverk och starka kundrelationer är inget hinder för dig, och du ser fram emot att få besöka företagskunder och boka in möten. Du har erfarenhet och kunskap inom ett eller flera av följande: digital marknadsföring, rekrytering, copywriting, fotografering, videoproduktion, grafisk design, försäljning, employer branding eller HR. Även om dina verktyg är digitala, är det människorna i företagen du ser och lyfter upp. Vi anpassar inskolningen efter dina behov men ser gärna att du är stark inom ett område som möter våra kärntjänster. 

Före samarbetet inleds tar vi fram ett gemensamt tydligt avtal med ramar och riktlinjer för partnerskapet.

 

Låter det här som något för dig? Skicka in din öppna ansökan med CV och eventuell portfolio eller kontakta oss för mer information. 

copywriter_lauranuotski.jpg
_MG_7193.JPG
"Det bästa med att jobba med Lissn är möjligheten att springa ut på dagarna. Tankarna får syre och min joggingpartner är också nöjd 🐶"

Laura Nuotio, Copywriter.

Varsinais Suomi.

bottom of page