top of page

Rekryteringskampanjer och synlighet på sociala medier

_MG_5491.JPG
_MG_5554.JPG

Öka företagets synlighet via sociala medier!

Vi hjälper ditt företag att rekrytera hållbart och effektivt genom rekryteringskampanjer via sociala medier eller genom strategisk employer branding på sociala medier. Vår målsättning är att främja våra kunders tillväxt genom att synas för rätt målgrupp. Vi är särskilt starka på annonsering och innehållsproduktion till Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok. 

 

Vi kan hjälpa er under er rekryteringsprocess genom effektiva rekryteringkampanjer till sociala medier, genom att skapa tilltalande platsannonser och en rekrytering sida, genom våra omtyckta somepaket som ökar er synlighet för potentiella kandidater eller genom våra personlighetsanalyser. 

_MG_5519.JPG

Därför ska ni välja oss!

Vi jobbar alltid från våra kunders egna sociala kanaler under en rekryteringsprocess. Det här innebär att kunden får all synlighet och att vi stärker kundens employer brand under rekryteringen. Rekrytering är marknadsföring! Dessutom ökar vi chanserna att attrahera uppmärksamhet hos passiva potentiella sökanden när synligheten kommer från företagets egna sociala kanaler. På så vis når ni inte enbart ut till de som aktivt söker jobb för tillfället. 

Vi är genuint intresserade av människor, och har förmågan till att få andra människor att slappna av. Vi sitter på sakkunnighet, expertis och resurser för att rekrytera rätt. Läs mer om hur vi kan hjälpa er välja rätt kandidat genom vår personlighetsanalys här.

Rekrytering är marknadsföring

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

REKRYTERING ÄR MARKNADSFÖRING

En välplanerad platsannons på sociala medier attraherar rätt kandidater och stärker ert varumärke som arbetsgivare. För att maximera chanserna till att rekryteringen blir lyckad, behöver arbetsannonsen förmedla rätt känsla för jobbet. Lyft upp ert företags värderingar och klä organisationskulturen i ord som motsvarar verkligheten. Använd bra foton som beskriver jobbet. Ett ärligt foto i bra kvalité är ofta bättre än en köpt stylad bild eftersom att ni vill förmedla en sann bild av jobbet och synas för rätt målgrupp.

MacGyver brukade improvisera, vi kör på erfarenhet och påhittighet. (1).png
Kopia av Arbetsledare (5).png

Behöver ni hjälp med att rekrytera? Kontakta oss, vi har tid för er.

Couple with Mobile Phone

Idag hittar 79 % av finländare intressanta jobb via sociala medier!

bottom of page