top of page
  • lissnsuomi

5 orsaker varför Employer Branding lönar sig!


👉 För att det sparar tid och pengar vid rekrytering. Att rekrytera blir ocksĂ„ sĂ„ mycket lĂ€ttare, nĂ€r det finns rĂ€tt förutsĂ€ttningar och ett intresse för er som arbetsgivare.




👉 För att det stĂ€rker er trovĂ€rdighet som arbetsgivare och företag nĂ€r ni kommunicerar öppet och Ă€rligt om hur det Ă€r att jobba hos er. Detta ökar ert förtroende ocksĂ„ hos kunder.


👉 För att det lockar personer med likadan vĂ€rdegrund till ert företag, vilket ökar sannolikheten för att hitta BESTÅENDE personal


👉 För att det ökar engagemanget pĂ„ arbetsplatsen - nĂ€r era anstĂ€llda


kÀnner sig sedda och uppskattade för det jobb de gör vÀxer deras passion för arbetet


👉 För att ett starkt och synligt arbetsgivarvarumĂ€rke har en positiv effekt pĂ„ företagets rykte överlag, och en positiv inverkan pĂ„ er övriga marknadsföring. Kort och gott, för ökad synlighet!


Och det hĂ€r Ă€r bara början! Genom strategisk employer branding blir era anstĂ€llda företagets frĂ€msta ambassadörer. UpptĂ€ck kraften med ett starkt arbetsgivarvarumĂ€rke tillsammans med oss. 🌟



Vi hjÀlper ert företag att vÀxa genom ett starkt och synligt arbetsgivarvarumÀrke. VÄr passion Àr företag i tillvÀxtfas, dÀr vi fÄr vara med och bygga hÄllbar framgÄng inifrÄn ut.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page